Agressió sexual
Societat Successos 15/07/2023

Passen a disposició judicial els sis joves detinguts per la violació grupal a una al·lota a la Platja de Palma

Un dels acusats va enregistrar l'agressió sexual amb el mòbil

ARA Balears
2 min
Els agents de la Policia Nacional a l'hotel on varen tenir lloc els fets

PalmaEls sis turistes, d'entre 21 i 23 anys, detinguts aquest dijous per la presumpta violació grupal a una al·lota en un hotel de la Platja de Palma han passat a disposició judicial aquest dissabte, segons ha informat la Policia Nacional i ha recollit Europa Press.

Quant als fets, varen tenir lloc dijous de matinada, quan la Policia va rebre una cridada que alertava que en un hotel de la Platja de Palma hi havia una al·lota que explicava que havia estat agredida sexualment per un grup de joves.

En arribar-hi, els agents es varen entrevistar amb la víctima i unes amigues seves. Una d'elles va fer de traductora i va explicar als policies que eren de vacances a l'illa i que la seva amiga havia conegut un jove amb qui se'n va anar a l'hotel on s'allotjava.

Una vegada varen arribar a l'hotel, no els varen deixar pujar a l'habitació, per la qual cosa es varen dirigir a un altre hotel on s'allotjaven diversos amics d'ell. Quan varen arribar a l'habitació, varen accedir-hi, en un primer moment, dos joves més i, posteriorment, uns altres tres. Quatre d'ells varen forçar la víctima a mantenir relacions sexuals, agressió que va ser enregistrada amb el mòbil per un dels detinguts.

Més tard, l'al·lota es va refugiar al bany de l'habitació, fins que un dels joves li va reconèixer que "s'havien sobrepassat amb ella" i la va convèncer per dur-la a l'hotel on hi havia les seves amigues. Quan va arribar, va demanar ajuda a la Policia Nacional, que es va desplaçar urgentment fins allà.

Els sis joves que haurien participat en la violació grupal varen ser localitzats i detinguts. Paral·lelament, els agents varen sol·licitar una ambulància que va traslladar la jove fins a l'hospital de Son Llàtzer, on es va activar el protocol per a víctimes d'agressió sexual.

La Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia s'ha fet càrrec de la investigació. Els agents varen intervenir diversos mòbils i en un d'ells es va trobar l'enregistrament dels fets.

stats