Succés
Societat Successos 07/01/2023

Mor el motorista que aquest divendres va patir un accident a Sineu

Els primers indicis apunten que el sinistre casual s'hauria pogut produir per una distracció

ARA Balears
1 min
Hospital Son Espases

PalmaEl motorista de 48 anys que aquest divendres va patir un accident a Sineu ha mort a Son Espases. Segons ha informat la Guàrdia Civil, l'home va morir ahir a darrera hora a l'hospital de referència, on havia ingressat en estat crític.

Els primers indicis apunten que el sinistre casual s'hauria pogut produir per una distracció. L'accident va tenir lloc cap a les 16.25 hores a la carretera vella de Sineu, a l'altura de Puntiró. La víctima, que va xocar contra pedres, va patir múltiples traumatismes. L'individu va ser assistit i estabilitzat al lloc de l'accident pels serveis mèdics, abans de traslladar-lo al centre hospitalari, on finalment ha perdut la vida.

Sencelles decreta tres dies de dol

L'Ajuntament de Sencelles ha decretat aquest dissabte tres dies de dol al municipi per la mort de l'home. El pare de la víctima va ser regidor i delegat de la batlia del Consistori de Biniali (llogaret que pertany a Sencelles).

A través d'una piulada a les xarxes socials, el Consistori ha expressat la seva "profunda commoció" per la mort del jove. "És una desgràcia", han sentenciat.

stats