Succés
Societat Successos 22/04/2023

Mor un motorista després de xocar amb un cotxe a Santa Eulària

La família que viatjava en el cotxe accidentat ha resultat afortunadament il·lesa

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061.

PalmaUn motorista ha mort aquest dissabte després d'haver xocat amb un cotxe a Santa Eulària. Segons ha informat el SAMU 061 als mitjans de comunicació, el succés ha ocorregut entorn de les 16.40 hores d'aquest dissabte al quilòmetre 16.09 de l'EI200, encreuament amb Aigües Blanques, a Santa Eulària des Riu, i han col·lidit un cotxe i dos motoristes.

La família que viatjava en el cotxe accidentat afortunadament n'ha sortit il·lesa. Tanmateix, els dos motoristes, de 31 i 35 anys, inicialment es trobaven conscients i un d'ells ha resultat ferit amb contusions i pronòstic lleu i el segon, del qual no es coneix la filiació, molt greu.

Fins al lloc, s'hi han desplaçat una unitat de Suport Vital Avançat i una altra de Suport Vital Bàsic del SAMU 061. El motorista que ha resultat ferit de més gravetat ha estat traslladat per una UVI mòbil del 061 en estat molt crític a la Clínica Vilas. S'ha requerit la Policia Local de Santa Eulària per poder superar l'embós produït per una marató que discorria per la zona. L'home ha mort quan ha arribat a l'hospital.

stats