Futbol
Societat Successos 16/10/2022

Identifiquen sis persones implicades en l'enfrontament entre seguidors del Reial Mallorca i el Sevilla

La Policia els ha aixecat acta per una suposada vulneració de la Llei de l'Esport, amb sancions mínimes de 3.000 euros

ARA Balears
1 min
Estadi de Son Moix.

PalmaAgents de la Policia Nacional han identificat aquest dissabte a sis persones presumptament involucrades en els aldarulls entre seguidors del Reial Mallorca i el Sevilla, que s'han produït 40 minuts abans del partit de futbol que enfrontava ambdós equips a l'estadi de Son Moix.

Al voltant de les 17:50 hores en els exteriors de les instal·lacions, s'ha enregistrat un altercat entre aficionats dels conjunts, al voltant de 10 individus per cadascun, que s'han increpat a través d'una tanca sense hi hagués contacte directe entre els dos grups, segons ha informat la Policia Nacional i ha difós Europa Press.

Alguns d'ells han començat a llançar-se cadires i ampolles, sense que resultés ferida cap persona, i immediatament han acudit els agents per formar el dispositiu de seguretat, que s'ha desplegat per tal que l'incident no anés a més.

Després del partit, s'ha identificat sis persones que han participat en els fets i s'ha aixecat acta per possiblement haver infringit la Llei de l'esport, que contempla una sanció mínima de 3.000 euros de sanció.

stats