Succés
Societat Successos 25/04/2023

Identifiquen dos menors acusats d'amenaçar una al·lota través d'una xarxa social

La víctima va rebre diversos vídeos de persones autolesionant-se i missatges intimidadors

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha identificat dues menors acusades d'amenaçar una al·lota, també menor d'edat, a través d'una xarxa social. Segons han informat en una nota de premsa, a final de gener de l'any passat varen rebre la denúncia que va interposar la mare de la víctima, en què explicava que la seva filla havia rebut diversos vídeos de persones autolesionant-se i, posteriorment, missatges intimidadors, el dia del seu aniversari. També li varen fer arribar totes les seves dades personals.

La menor, acompanyada de la seva mare, va posar una segona denúncia a principi d'aquest mes, en què assenyalava que rebia fotografies de contingut gore per part d'un número desconegut.

Arran de la investigació, es va poder esbrinar la identitat de les presumptes autores: una menor resident a Castelló i una familiar seva, també menor d'edat.

El vincle entre les autores i la víctima és que una d'elles va anar a classe amb ella i havia patit assetjament per part de la denunciant. D'aquesta manera, en represàlia, va amenaçar-la per la xarxa social de manera anònima, i una familiar la va ajudar enviant les imatges.

En tenir tota la informació, es va informar dels fets als Jutjats de Palma, per després posar-ho en coneixement de la Fiscalia de Menors.

stats