Successos
Societat Successos 01/06/2023

Un home mor atropellat pel tramvia a tocar del Parc del Fòrum de Barcelona

És la tercera víctima mortal en deu anys

1 min
Imatge d’arxiu del Trambesòs en una parada.

BarcelonaUn vianant ha mort després de ser atropellat pel Trambesòs a l'altura del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. Els fets van passar ahir a la nit, segons ha avançat TV3, en un moment d'afluència al carrer poc després que acabés el concert dels Pet Shop Boys al recinte del Primavera Sound.

La víctima és un home escocès de 57 anys que anava acompanyat d'una altra persona, que no ha resultat ferida però sí que va necessitar atenció psicològica. Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i vehicles dels Bombers van intervenir en aquest succés. També van acudir-hi dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquesta és la novena víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any, la tercera en deu anys que mor envestida pel tram. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

El consistori ha lamentat la mort d’aquest ciutadà, ha traslladat el seu condol a la família i amics i ha refermat el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes de sinistres d'aquesta tipologia a la capital catalana.

stats