Successos
Societat Successos 23/03/2023

Un home cau d'un segon pis i un altre és ferit d'arma blanca en una baralla a la plaça de Cort

Una de les víctimes està greu, i l'altra, lleu

ARA Balears
1 min
L'ambulància s'ha desplaçat fins a la plaça de Cort

PalmaUn home de 40 anys ha resultat ferit molt greu aquest dimecres en caure des d'un segon pis a la plaça de Cort, mentre un segon home de 20 anys ha resultat ferit lleu a la mà per arma blanca, segons han informat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061 i la Policia Nacional. Ambdós successos, que podrien estar relacionats, si bé encara estan sent investigats pel grup d'Homicidis i Policia Científica, han tingut lloc cap les 19.40 hores a la plaça de Cort.

L'home que ha caigut ha sofert un traumatisme cranial sever i una possible fractura de pelvis i femur, i es troba en estat molt greu. Ha estat traslladat a l'hospital Son Espases en una ambulància de suport vital avançat. S'ha activat el codi politrauma greu a l'hospital, i al lloc també s'ha desplaçat una altra ambulància de suport vital avançat i una de suport vital bàsic.

Per part seva, l'home que presenta la ferida lleu per arma blanca també estat atès in situ pels serveis sanitaris. Diverses patrulles de la Policia Nacional s'han personat en la plaça de Cort i Unitats de Seguretat Ciutadana han acordonat el lloc, on està actuant el grup d'Homicidis i Policia Científica per investigar els fets.

stats