Succés
Societat Successos 22/12/2022

Dues persones en estat greu per la col·lisió dels seus vehicles al cap Blanc

Tot apunta que el xoc frontal s'ha produït per la distracció d'un dels conductors

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU.

PalmaDues persones han resultat ferides greus en col·lidir els seus vehicles a la carretera del cap Blanc, a Mallorca, a l'altura de l'encreuament de la urbanització Ses Palmeres.

Els testimonis de l'incident havien indicat a Emergències que, inicialment, una de les dues víctimes havia quedat atrapada al vehicle, però quan hi han arribat els Bombers ja n'havia pogut sortir pels seus propis mitjans, segons ha informat Europa Press.

El xoc frontal s'ha produït al voltant de les 17.40 hores d'aquest dijous i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions d'ambulàncies, la Guàrdia Civil i els Bombers.

Malgrat que totes les hipòtesis estan obertes, es pensa que el causant més probable pot haver estat una distracció d'un dels conductors, que ha envaït el carril contrari.

Posteriorment, se li ha practicat la prova d'alcoholèmia i, si bé ha donat positiu, la taxa era molt baixa i no mostrava cap símptoma d'embriagament. Per aquest motiu, se l'ha denunciat per una infracció, no per un delicte, segons ha explicat la Guàrdia Civil.

stats