Successos
Societat Successos 10/10/2023

Una dona abandona el seu nadó després de parir en una ambulància de camí a l'hospital

L'infant va donar positiu en diverses drogues

ARA Balears
1 min
Agents de la UFAM

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una dona per abandonar el seu nadó, que a més va donar positiu en diverses drogues, a l'hospital Son Espases després de parir en l'ambulància de camí al centre. Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc dissabte passat. Ella i el nadó, que havia nascut prematur, varen ingressar a l'hospital, on l'infant va necessitar reanimació neonatal i va haver de ser traslladat a l'UCI. Com que no es disposava de registres de la pacient, els sanitaris no varen poder determinar el temps exacte de gestació.

Més tard, la dona va abandonar l'hospital sense avisar el personal del centre, per la qual cosa es va activar el protocol habitual en aquests casos. D'aquesta manera, al centre hi va acudir una patrulla de Seguretat Ciutadana per obtenir informació i iniciar la investigació, de la qual es va fer càrrec la Unitat de Família i Dona (UFAM).

Així, una patrulla de la Policia Nacional va localitzar la dona al barri de la Soledat, a Palma, i va detenir-la com a presumpta autora d'un delicte contra les relacions familiars i contra la salut pública, ja que el nadó havia donat positiu en diverses substàncies estupefaents. La investigació continua oberta per aclarir els fets.

stats