Agressió
Societat Successos 24/03/2023

Detingut un jove de 25 anys per una agressió sexual a una dona a la qual va envestir pel carrer

Els fets tingueren lloc la matinada d'aquest passat dijous a Son Ferriol

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un jove de 25 anys com a presumpte autor d'una agressió sexual a una dona a la qual hauria envestit pel carrer a Palma. Els fets tingueren lloc la matinada d'aquest passat dijous a Son Ferriol, segons ha informat el cos policial. El 091 va rebre una telefonada que comunicà que una dona es trobava en un local cercant refugi després d'haver estat víctima d'una agressió sexual.

Una patrulla es va personar en el lloc dels fets i es va entrevistar amb la víctima. La dona va explicar que quan era al carrer, un desconegut la va increpar agafant-la pel coll i li va dir que s'abaixàs els calçons mentre li tocava els pits. La Policia va constatar que la víctima tenia marques al coll i la camiseta rompuda. La jove va aconseguir partir i entrar en un local per demanar ajuda, on varen telefonar a la Policia. L'home va partir en direcció contrària.

La descripció de l'agressor coincidia amb un individu conegut per la Policia per incidents anteriors. Així, varen poder localitzar el jove, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual.

stats