Agressió sexual
Societat Successos 14/07/2023

Detenen un sisè implicat en la violació grupal a una al·lota en un hotel de la Platja de Palma

Els fets varen tenir lloc la matinada de dijous, al voltant de les 3.40 h

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional s'han desplaçat fins l'hotel aquest divendres

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un sisè implicat en la violació grupal a una al·lota en un hotel de la Platja de Palma. Segons han avançat mitjans locals, el jove ha estat detingut aquest dijous a la nit i va ser el primer que va mantenir relacions sexuals amb la víctima. Els agents estan revisant les càmeres de seguretat de l'hotel per aclarir els fets, que varen tenir lloc la matinada de dijous, al voltant de les 3.40 h. En total ja són sis joves alemanys, d'uns 20 anys, els que han estat detinguts per la presumpta violació en grup.

Els fets varen tenir lloc quan la víctima, també d'uns 20 anys, va conèixer un dels detinguts el dimecres a la nit. Aquest la va convidar a anar a l'hotel on s'allotjava i en arribar a l'habitació, l'al·lota va veure que allà també s'hi trobaven quatre amics d'ell. En veure la situació, la jove va decidir anar-se'n, però els joves no la varen deixar partir i la varen retenir a l'habitació. Alguns dels detinguts la varen violar i la resta no va fer res per impedir-ho.

L'hotel de la Platja de Palma on ha tingt lloc l'agressió sexual

L'al·lota va aconseguir fugir de l'habitació i va avisar el recepcionista, que va cridar a la Policia Nacional. Els agents varen detenir els cinc implicats en l'agressió sexual, tot i que cerquen un sisè sospitós. La víctima va ser traslladada a l'hospital Son Llàtzer.

Agents de la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona de la Policia Nacional (UFAM) s'han fet càrrec de la investigació.

stats