Successos
Societat Successos 14/08/2023

Detenen set homes en una baralla al barri de Pere Garau

Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la nit

ARA Balears
1 min
Les armes trobades després de la batalla

PalmaAgents de la Policia Nacional i de la Local de Palma han detingut set homes, d'entre 20 i 55 anys, com a presumptes autors d'un delicte per baralla tumultuària. Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, els fets varen tenir lloc dissabte, a les 23.15 h, en un carrer del barri de Pere Garau (Palma), quan una patrulla de la Policia Local va ser alertada que un grup de persones estava agredint una dona.

En arribar al lloc dels fets, els agents varen veure que hi havia diverses persones barallant-se i varen sol·licitar ajuda a altres unitats, ja que varen detectar la presència d'armes blanques. Quan les patrulles varen arribar, els individus varen fugir, tot i que els agents varen poder localitzar fins a sis armes blanques en un portal i davall diversos cotxes. De manera simultània, varen rebre una telefonada al 091 que alertava d'una forta baralla entre una gran multitud en què s'estaven utilitzant armes blanques en un local dels voltants. Així, els agents varen constatar que la baralla s'havia traslladat a l'exterior d'aquest establiment.

D'aquesta manera, els policies es varen desplaçar a la ubicació, on varen establir una zona de seguretat. Una vegada allà, diversos implicats en la baralla varen amenaçar de mort els agents, que varen detenir set homes. Així mateix, la Policia Local va intervenir dos bastons, tres ganivets, sis navalles, un cúter i unes tisores.

Quant als fets, les primeres conclusions apunten que s'estava fent una celebració familiar a la qual no havien estat convidats alguns familiars que tenien certs problemes amb un altre membre de la família, cosa que va desencadenar els fets. La investigació continua oberta i no es descarta que hi pugui haver noves detencions.

stats