Successos
Societat Successos 17/01/2024

Detenen quatre persones per ocupar el domicili d'un home a Palma quan aquest s'havia absentat per problemes de salut

Els fets varen tenir lloc dia 13 de gener, quan el propietari va tornar a l'habitatge i no va poder entrar-hi

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut quatre persones, dos homes, una dona i un menor d'edat, per presumptament haver entrat en un domicili a l'avinguda de Joan Miró, a Palma, mentre el propietari s'havia absentat uns dies per problemes de salut. Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc dia 13 de gener al migdia, quan la víctima es va dirigir de nou a l'habitatge i no va poder entrar-hi.

Per aquest motiu, va avisar la Policia, a qui va explicar que després d'haver estat fora uns dies, ell i la seva parella varen tornar i no varen poder obrir amb la clau, de manera que varen tocar al timbre i els va obrir una dona, que va assegurar-los que vivia allà i que no feia comptes anar-se'n. Quan els agents varen arribar al domicili, varen tocar al timbre i els va obrir la mateixa dona amb un home darrere ella. Els policies varen accedir a l'immoble, acompanyats pel propietari, el qual va explicar als detinguts que no es tractava d'un habitatge abandonat, sinó que era el seu domicili habitual, per la qual cosa es podria tractar d'un delicte de violació de domicili.

Els agents varen comprovar que una de les claus de la víctima encaixava i girava perfectament en un dels panys, mentre que l'altra no encaixava en l'altre pany. A més, varen trobar un bombí en un moble de l'entrada, en el qual sí que encaixava perfectament la clau del propietari. A l'interior del domicili també varen poder observar grans bosses de fems que contenien objectes personals que la víctima va reconèixer com a seus, així com altres objectes de la seva propietat que li havien robat, entre els quals figuraven una tauleta, vaixelles, roba o un rellotge, que duia un dels detinguts en el moment de la detenció.

stats