Successos
Societat Successos 08/11/2023

Detenen dos homes implicats en una baralla a l'antiga presó de Palma

En la brega es varen fer servir un bat de beisbol i un tornavís

ARA Balears
1 min
Els agents entrant a l'antiga presó de Palma

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos homes, un per temptativa d'homicidi i un altre per un delicte de lesions, per protagonitzar una baralla a l'antiga presó de Palma, en la qual es varen fer servir un bat de beisbol i un tornavís. Segons ha informat el cos policial i ha recollit Europa Press, els fets hi varen tenir lloc la matinada de dia 1 a la 1 h. Els motius que varen desencadenar la discussió, que va implicar tres homes, es desconeixen. Presumptament, un d'ells va atacar amb el bat un altre, mentre que el tercer implicat, amb el tornavís, hauria entrat a la baralla per defensar-lo, i hauria ferit en el tòrax el primer atacant.

En arribar al lloc dels fets, la Policia Nacional i Local varen acordonar la zona, i van poder localitzar una de les víctimes, que presentava una ferida en el pit i que va ser assistida per una ambulància. La víctima va explicar als agents que havia estat agredida per un altre home, qui li havia clavat un tornavís. Així, els policies varen entrar a la presó per trobar l'agressor, i, en una de les cel·les, varen localitzar una altra persona que presentava ferides per tot el cos, les quals havien estat produïdes pel bat de beisbol. Aquesta víctima va explicar que l'havia agredit la persona a qui estaven assistint a l'ambulància.

En el mateix recinte, els agents varen trobar el tercer presumpte involucrat, qui hauria agredit la primera víctima. Així i tot, el sospitós va explicar que ell no havia agredit ningú i que, en un moment de la baralla, l'home s'hauria clavat a si mateix el tornavís. Els agents varen requisar l'eina i varen detenir els presumptes autors dels fets.

stats