Successos
Societat Successos 03/09/2022

Detenen un home per enviar fotos sexuals a la parella de la seva ex a Palma

La Policia Nacional ha advertit que es podria tractar d'un delicte de revelació de secrets

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest dissabte el presumpte autor de l'enviament de fotos d'índole sexual a l'actual parella de la seva ex a Palma. Segons ha informat el col·lectiu en una nota de premsa, els agents policials han arrestat un home per la seva suposada participació en la comissió d'un delicte de revelació de secrets.

Els fets s'han produït dins la pràctica sexual del sèxting, que consisteix a enviar fotos o vídeos sexuals, eròtics o pornogràfics a través de les xarxes socials sense el consentiment de les persones intervinents en la producció de les imatges.

Segons fonts de la policia, el detingut va mantenir una relació íntima amb una dona l'estiu passat, moment en què ella li va enviar unes fotografies de caràcter sexual. Al cap de poc la relació va acabar i, a principis d'aquest any, l'afectada va iniciar una relació sentimental amb una altra persona.

Quan el detingut se'n va assabentar, va reexpedir les imatges eròtiques a la nova parella de la dona sense consentiment previ mitjançant un servei de missatgeria instantània. A més, li va enviar missatges ofensius sobre l'afectada. Davant aquesta situació, els agents varen posar en marxa gestions per detenir el presumpte autor, tot d'una que varen saber els fets.

Arran d'aquest cas, la Policia Nacional ha recordat la importància de tenir especial cura a l'hora de compartir determinades fotografies de caràcter íntim. També ha remarcat que la distribució sense autorització d'imatges d'aquest caire pot suposar un delicte de descobriment i revelació de secrets.

stats