Succés
Societat Successos 31/03/2023

Llibertat per a l'home que va atropellar dos joves a Magaluf

El conductor ha assegurat que no volia envestir-los i que no hi veia bé

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaEl conductor que la matinada d'aquest dijous va atropellar dos joves, de 19 i 20 anys, a Magaluf i va fugar-se, ha quedat en llibertat. Segons han avançat mitjans locals, el detingut ha assegurat, en relació amb els fets, que no volia atropellar els turistes i que no hi veia bé, ja que en una baralla que havia tingut lloc moments abans, l'havien ruixat amb un esprai.

L'home, de 29 anys, havia estat detingut aquest divendres per la Guàrdia Civil com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa per l'atropellament i fugir.

Segons ha informat la Guàrdia Civil i ha recollit Europa Press, l'incident va tenir lloc la matinada d'aquest dijous al carrer Pinada de Magaluf. Les víctimes, que varen quedar ferides a la vorera, varen ser traslladades per una ambulància a una clínica de Palma.

La Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil es varen mobilitzar per auxiliar els dos ferits i localitzar el conductor. En aquest sentit, varen trobar el cotxe estacionat en un carrer a prop del lloc dels fets, però no hi havia ningú a dins. Més tard, la Guàrdia Civil va localitzar el conductor i el va detenir a la platja de Son Maties.

stats