Incendi
Societat Successos 24/02/2023

Detenen un home com a presumpte autor de l'homicidi del Carnatge

Els fets varen tenir lloc la matinada del 25 de gener de 2022, quan es va registrar un incendi de grans dimensions

ARA Balears
1 min

PalmaLa policia ha detingut un home acusat de calar foc a una barraca el gener de l'any passat i causar la mort de la persona que hi vivia, a la zona del Carnatge, a Palma. Segons ha informat la Prefectura en una nota de premsa, el Grup d'Homicidis va encetar les investigacions després d'aquells fets, que varen tenir lloc la matinada del 25 de gener de 2022, quan es va registrar un incendi de grans dimensions que va devastar la caseta.

Després de l'incendi, han recordat, es va localitzar el cos sense vida completament carbonitzat de l'home que l'habitava des de feia diversos anys i que era molt conegut i apreciat a la zona. Encara que inicialment la mort semblava haver-se produït de manera accidental a causa de la mala combustió d'una de les estufes que utilitzava l'home, no es varen descartar altres hipòtesis, per la qual cosa els agents varen prosseguir la investigació. Al cap de pocs dies, es varen revelar indicis de la participació de terceres persones.

Després de més d'un any d'investigació, s'ha pogut determinar la identitat i la suposada participació d'un home en els fets investigats, que ha estat finalment detingut acusat d'un delicte d'homicidi.

El detingut ha passat aquest divendres dematí al Jutjat de Guàrdia i l'autoritat judicial ha disposat presó provisional.

stats