Agressió sexual
Societat Successos 24/05/2023

Detenen un entrenador de futbol alemany per presumpte abús sexual a una dona a Cala Rajada

El jutge ha decretat la llibertat en càrrecs i tornarà a Alemanya

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaUn conegut entrenador de la segona divisió de futbol alemany, el SC Paderborn, ha estat detingut aquesta setmana per una presumpta agressió sexual a una dona a Cala Rajada. Segons ha avançat 'Diario de Mallorca', Lukas Kwasniok ha passat a disposició judicial en els Jutjats de Manacor.

Segons el relat dels fets, l'entrenador alemany de quaranta anys va ser detingut el passat dilluns a Cala Rajada després que hagués conegut una dona a la platja i es van citar per a veure's a la nit a l'habitació de l'hotel on s'allotjava l'home. A partir d'aquest moment les versions de l'un i l'altra difereixen per complet.

Mentre l'entrenador de futbol sosté que tots dos van mantenir relacions sexuals consentides, la dona afirma que va sofrir una agressió sexual. Aquest fet el va comunicar a la recepció de l'hotel. Efectius de la Policia Local de Capdepera i de la Guàrdia Civil van acudir a l'establiment hoteler. Aquests últims es van encarregar de la investigació. En primera instància, el preparador de futbol va ser detingut als calabossos de la Guàrdia Civil.

Aquest dimecres, ha estat traslladat als jutjats. Finalment, aquest ha decretat la seva posada en llibertat amb càrrecs i aquest dijous està previst que torni a Alemanya.

stats