Successos
Societat Successos 25/03/2023

Detenen dos empleats per robar a l'empresa on treballaven al Coll d'en Rabassa, a Palma

Els dos homes, de 28 i 33 anys, varen accedir de matinada a la nau

ARA Balears
1 min
En els domicilis dels detinguts es varen intervenir més de 30.000 euros.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut dos homes, de 28 i 33 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en accedir de matinada a la nau on treballaven i sostreure'n dobers en efectiu. Els fets han tingut lloc al Coll d'en Rabassa, a Palma.

El succés es va produir la matinada de dissabte a diumenge passat, quan dues persones van accedir a l'interior d'una nau d'alimentació. Els lladres van cobrir diverses de les càmeres de l'oficina i van forçar la porta per entrar a l'establiment. Una vegada a l'interior de l'oficina, van forçar el moble on guarden la recaptació i van sostreure tots els doblers.

La Policia Nacional ha explicat que mesos enrere s'havia produït un altre robatori i que els lladres eren coneixedors de la zona. A més, controlaven els dispositius de seguretat i el lloc on es guardava la recaptació.

Els agents van dur a terme nombroses gestions i fruit de les perquisicions es van centrar en dos treballadors de la nau. Una vegada es varen obtenir proves i indicis que els incriminaven, es va fer un operatiu per a la seva localització. Els policies els van detenir i van dur a terme escorcolls a domicilis i en una finca, i també en els vehicles dels investigats. A dos dels domicilis es va aconseguir intervenir prop de 32.000 euros.

Els dos detinguts van passar aquest divendres a disposició judicial i es va decretar presó provisional per a un d'ells.

stats