Successos
Societat Successos 22/10/2023

Detenen dues persones per tràfic de drogues a Palma

La investigació va començar després que la Policia Nacional rebés informacions anònimes que alertaven que a un local de la Platja de Palma es duia a terme aquesta activitat

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, han detingut dos homes de 28 i 37 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, per traficar amb substàncies estupefaents a un local a la Platja de Palma que actuava com associació cannàbica.

Segons han informat els cossos policials i ha recollit Europa Press, la investigació va començar després que la Policia Nacional rebés informacions anònimes de diversos ciutadans que alertaven que en aquest local era possible que s'estiguessin venent substàncies estupefaents.

Així, arran dels avisos, els agents varen observar que el local també tenia una porta d'accés per un altre carrer, per on entraven i sortien multitud de persones.

Després de les investigacions, els policies varen entrar i varen registrar el local, i comprovaren que aquest era utilitzat com a punt de distribució de substàncies estupefaents de tipus cannàbic, concretament marihuana i haixix. En aquest sentit, durant l'escorcoll es varen intervenir més de dos quilograms de marihuana i quasi un de haixix.

stats