Successos
Societat Successos 07/06/2023

Detenen dues persones per apallissar un home que pensaven que havia entrat a robar a ca seva a Portocristo

Els fets varen tenir lloc la matinada d'aquest dissabte

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home i una dona que varen apallissar un home en creure que havia entrat a robar a ca seva a Portocristo. Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc la matinada de dissabte passat, quan una cridada al 091 alertava que s'havia localitzat un individu que hauria participat en un robatori i que estava retingut.

Quan varen arribar al lloc dels fets, els agents varen trobar un home inconscient estès a terra, amb una hemorràgia al cap i amb diverses ferides a tot el cos. Devora del ferit, varen trobar la dona, mentre que l'home havia abandonat el lloc dels fets.

En referència als fets, s'haurien originat després que els agressors haguessin sofert un robatori a ca seva, motiu pel qual varen començar, pels seus propis mitjans, la recerca del presumpte autor amb la intenció de recuperar els objectes robats. D'aquesta manera, des de dijous passat, 1 de juny, la parella es trobava a la caça del lladre, i una vegada el varen localitzar, dissabte horabaixa, varen perseguir-lo amb el seu vehicle pel poble. La víctima es va amagar en un camp de futbol.

Després que la parella el trobàs, la dona li va recriminar el robatori, li va exigir que tornàs tot el que s'havia endut, i li va pegar diverses manotades. A més, la dona hauria incitat l'home que també pegàs a la víctima. Així, l'home el va empènyer i arran del cop per la caiguda, va quedar inconscient a la vorera. També li va clavar una coça al cap, fet que li va provocar una hemorràgia.

La víctima va haver de ser traslladada en estat crític a un hospital de Palma, on s'està recuperant de les lesions. Els agents varen detenir la parella com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, a més d'investigar-los per un delicte contra l'administració de la justícia, per actuar fora de les vies legals i utilitzant la violència.

Els detinguts varen passar aquest dimarts a disposició judicial, i s'ha decretat presó provisional per a l'home. La investigació continua oberta per comprovar l'autoria del robatori en el domicili de la parella.

stats