Successos
Societat Successos 24/09/2023

Detenen una dona per estafar prop de 1.000 euros al seu oncle a Palma

La detinguda feia compres mitjançant una aplicació de missatgeria amb la targeta de la víctima

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen detenir dimarts passat a Palma una dona de mitjana edat per estafar prop de 1.000 euros en compres fetes mitjançant una aplicació de missatgeria amb la targeta del seu oncle invident.

Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc el passat 3 d'agost, quan l'home va acudir a la Policia per posar una denúncia en què explicava que l'havien avisat del banc perquè li farien el cobrament d'una compra a través d'una aplicació de missatgeria, la qual ell no havia fet i que, per tant, va denegar.

L'endemà de rebre la notificació, la víctima va acudir al banc per aclarir el que havia passat. Aleshores, varen explicar-li que s'havien fet fins a 23 càrrecs des de l'aplicació de missatgeria, que, tots plegats, suposaven un cost de prop de 1.000 euros.

La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació, arran de la qual va poder determinar que la neboda de la víctima va obtenir les contrasenyes de la targeta del seu oncle un dia que el va ajudar a fer un pagament. Els agents varen procedir a la seva detenció com a presumpta autora d'un delicte d'estafa.

stats