Succés
Societat Successos 07/07/2022

Detenen l'autor que va matar un jove d'una coça a una discoteca de Cala Major

La víctima va ingressar a l'hospital en estat greu, però no va sobreviure

1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest dijous l'home de 25 anys que va matar un jove d'una coça al coll a defora d'una discoteca de Cala Major el passat vespre de Sant Joan. El cos policial ha informat que durant el dia s'anirà ampliant la informació per donar més detalls.

Els fets es van produir a les 5.30 h de divendres, quan, segons les primeres investigacions, l'home estava assegut a les escales del local i, sense motiu aparent, el detingut el va agredir amb una coça. La víctima va caure a terra inconscient i diferents testimonis els van intentar ajudar, ja que l'agressor va marxar del lloc immediatament. Una ambulància es va desplaçar fins al lloc i va aconseguir reanimar l'home, encara que finalment va ingressar en estat crític per les importants lesions que presentava i va morir a l'hospital uns dies després del succés.

Els agents de la Policia Nacional van obrir una investigació i van descobrir que hi havia hagut més persones que acompanyaven l'agressor, que quan va sortir de la discoteca va agredir la víctima. Segons han explicat en un comunicat, el detingut no tenia antecedents policials, però després de pressionar el seu entorn i d'apropar-se cada vegada més a ell, s'ha presentat voluntàriament a les dependències policials i ha estat detingut.

Per ara, encara s'està a l'espera del resultat final de l'autòpsia per determinar la causa exacta de la mort.

stats