Succés
Societat Successos 27/12/2022

Desallotjades 15 persones del Centre de Dia de Son Servera per un incendi

Un dels usuaris ha caigut durant l'evacuació i s'ha ferit lleument al cap

ARA Balears
1 min
Un bomber de Bombers de Mallorca.

PalmaUn incendi al Centre de Dia del municipi mallorquí de Son Servera ha obligat a evacuar 15 persones, 12 usuaris i 3 treballadors, durant el migdia d'aquest dimarts.

El succés s'ha produït al voltant de les 13.10 h, quan els Bombers de Mallorca han rebut l'avís d'un incendi declarat a les instal·lacions ubicades al carrer de Goyena, segons han indicat els serveis d'emergències i ha recollit Europa Press.

Les primeres investigacions apunten que el foc s'ha iniciat al semisoterrani del Centre de Dia, on es troba ubicada la caldera. No obstant això, l'aparell no s'hauria cremat i les flames només haurien afectat objectes emmagatzemats en aquest indret.

Fins allà s'hi han desplaçat diverses dotacions de bombers del parc d'Artà i també agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local.

Durant el desallotjament, un dels usuaris del Centre de Dia ha patit una caiguda, que li ha ocasionat una ferida lleu al cap, i ha estat atès immediatament. Posteriorment, els familiars dels usuaris hi han acudit per recollir-los una vegada se'ls havia evacuat.

Les instal·lacions no han sofert molts danys i aquest dimecres el Centre de Dia recuperarà l'activitat.

stats