Incendi
Societat Successos 17/06/2023

Controlat l'incendi de Son Bibiloni

Encara hi continuen treballant efectius dels Bombers de Palma i de l'Ibanat

ARA Balears
1 min
L'incendi a Son Bibiloni

PalmaEfectius dels Bombers de Palma i de l'Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat) treballen en l'extinció d'un incendi agrícola, declarat aquest dissabte, a Son Bibiloni. Segons han informat des dels Bombers de Palma, el foc s'ha declarat entorn de les 13.00 hores d'aquesta jornada en una nau amb maquinària agrícola per causes que es desconeixen.

Pel que sembla, a causa del vent que hi havia a la zona, les flames s'han estès ràpidament cap a Son Bibiloni i han estat a punt d'avançar cap a Palmanyola. Afortunadament, s'ha pogut frenar l'avanç del foc i no s'han hagut de lamentar danys personals. A més, tampoc no ha afectat finalment els habitatges pròxims.

Fins al lloc de l'incendi s'han desplaçat efectius de Son Malferit i sa Teulera, per part dels Bombers de Palma. Mentrestant, per part de l'Ibanat, hi han intervingut dues autobombes, 26 brigadistes, dos agents de medi ambient i dos tècnics, a més d'un avió i dos helicòpters. El foc ha estat controlat sobre les 16.00 hores, si bé encara continuen treballant efectius dels Bombers de Palma i de l'Ibanat en tasques de refrigeració de la zona. Els mitjans aeris ja s'han retirat. La Policia Local i la Policia Nacional s'han fet càrrec ara de la recerca, que tractarà de determinar les raons per les quals s'ha originat l'incendi.

stats