Successos
Societat Successos 16/01/2024

Continua ingressat per un tret l'home implicat en la brega amb armes a Son Banya

L'altre implicat passa a disposició judicial aquest dimarts

ARA Balears
2 min
Agents de la Guàrdia Civil durant l'operació antidroga

PalmaUn dels implicats en una brega amb armes a Son Banya diumenge passat continua ingressat a l'hospital Son Espases, sota custòdia policial, per un tret en una zona vital. Segons ha recollit Europa Press, dues persones varen ser detingudes per agredir-se mútuament, un disparant amb una carabina i l'altre atacant amb una arma blanca. Els testimonis que varen ser interrogats per la Policia han explicat que els dos homes es coneixien d'abans i que dissabte ja havien tingut una discussió. Quan es varen tornar a trobar diumenge, es varen barallar de nou, i en aquesta ocasió tots dos varen resultar ferits greus.

Presumptament, un d'ells va treure una espasa i va atacar diverses vegades a l'altre, fins a ferir-li a la cama. En aquell moment, el ferit es va refugiar en el domicili, des d'on li va disparar, aparentment, amb una carabina, i el ferí al coll. Després, varen continuar barallant-se entre ells fins que els varen separar i traslladar a un centre mèdic.

La carabina i una altra arma intervingudes per la Policia en la brega

El Grup d'Atenció al Ciutadà de la Policia Nacional va acudir al centre hospitalari per aclarir els fets. L'home ferit de bala estava en estat crític per un impacte al coll. Un familiar que el va assistir va fer el possible per tapar la ferida, que sagnava abundantment, i el va traslladar a l'hospital. L'altre implicat en la brega també es trobava a l'hospital, on va ser atès per una ferida a la zona de la tíbia, per la qual va haver de rebre diversos punts de sutura. L'home passar aquest dimarts a disposició judicial i els agents els han requisat les armes.

stats