Succés
Societat 15/01/2024

Una espasa, una escopeta de perdigons i dos ferits: la brega a Son Banya aquest cap de setmana

La Policia Nacional ha muntat un dispositiu de vigilància (al centre hospitalari i a Son Banya) per evitar possibles represàlies d'alguns dels implicats o del seu entorn

ARA Balears
1 min
Son Banya durant un dispoitiu policial, en un imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional va detenir aquest cap de setmana dos homes implicats en una brega a Son Banya. Segons ha informat el cos policial, per causes encara desconegudes, un resident del poblat i una persona de fora varen barallar-se i el visitant va apunyalar diverses vegades el resident amb una espasa. El ferit va aconseguir refugiar-se a casa seva i poc després va sortir amb una carabina de perdigons i va disparar diverses vegades al coll el seu atacant.

Diversos veïns de Son Banya varen intervenir per posar el punt final a la brega i varen traslladar els dos implicats a un centre hospitalari. Un dels detinguts va patir nombroses ferides de diversa gravetat a la cama a causa dels atacs amb l'espasa i l'altre una ferida al coll causada pel perdigó que li varen disparar a poca distància.

La investigació continua oberta actualment i la Policia Nacional ha muntat un dispositiu de vigilància (al centre hospitalari i a Son Banya) per evitar possibles represàlies d'alguns dels implicats o del seu entorn. Els dos detinguts són de nacionalitat espanyola i de mitjana edat.

stats