Successos
Societat Successos 01/12/2022

Conclou una altra jornada de recerca de l'excursionista desaparegut a Raixa

Aquest divendres es reprendrà el dispositiu per aire, terra i mar

ARA Balears
1 min
Helicòpter de la Guàrdia Civil

PalmaLa Guàrdia Civil i Bombers de Mallorca han conclòs aquest dijous la jornada de rastreig de l'excursionista desaparegut a Raixa dilluns passat.

L'operatiu es reprendrà demà, divendres, amb efectius des de l'aire, mar i terra, segons ha indicat la Guàrdia Civil i ha recollit Europa Press. De moment, l'única pista que s'ha trobat és la jaqueta localitzada fa uns dies, que probablement pertanyia a l'home.

Cal recordar que la zona on va desaparèixer l'excursionista "és molt abrupta" i té molt de penya-segat i vegetació, fet que en dificulta la localització. En l'operació hi estan intervenint, per part de la Guàrdia Civil, el servei aeri i personal del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya, amb la col·laboració del cos de Bombers.

L'home va avisar dilluns horabaixa la Guàrdia Civil que s'havia desorientat, però no varen poder prendre totes les dades per localitzar-lo perquè es va perdre la cobertura o la bateria es va acabar. El dispositiu de rescat es va posar en marxa el mateix dia a l'horabaixa, però va haver de ser suspès al voltant de les 23 h.

stats