MIgracions
Societat Successos 20/10/2022

Tres pasteres arriben a les Balears aquest dimecres amb 59 persones

Les tres embarcacions s'han detectat a Cabrera i tots els nouvinguts presentaven un bon estat de salut

ARA Balears
1 min
Una pastera.

PalmaLa Guàrdia Civil ha localitzat aquest dimecres dues pasteres a l'illa de Cabrera amb un total de 45 persones a bord, en aparent bon estat de salut. Hora després, a les cinc del matí d'aquest dijous s'ha interceptat una tercera embarcació a la mateixa zona a la qual hi viatjaven 14 migrants més

En la primera de les embarcacions, albirada al sud de l'illot a les 11.10 h, hi viatjaven 23 persones d'origen magrebí, que han estat traslladades a Palma, segons ha informat la Delegació del govern a les Balears i ha recollit Europa Press.

La segona pastera ha estat interceptada a les 14.10 h a l'oest de Cabrera amb 22 persones, 12 magrebins i 10 subsaharians, i en el seu rescat hi han participat Salvament Marítim i el Servei Marítim Provincial.

Pel que fa a la tercera embarcació, també localitzada a la costa de Cabrera, ha estat interceptada a les 5 del matí d'aquest dijous i la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears ha informat que s'ha detingut 14 persones, totes d'origen magrebí que han estat traslladades a Palma.

stats