Societat 28/09/2021

Will Smith revela que manté una relació oberta amb la seva dona

L'actor, de 53 anys, diu que van prendre la decisió després d'"importants i interminables discussions"

2 min
Will Smith i la seva dona Jada Pinkett Smit

BarcelonaWill Smith i Jada Pinkett Smith són un matrimoni que en diverses ocasions han demostrat que no segueixen les convencions que marca la societat i que no cedeixen tampoc davant la pressió de la premsa sobre els personatges de Hollywood. Seguint aquesta tònica, l'actor, de 53 anys, ha explicat a la revista GQ que ell i la seva dona mantenen una relació oberta. "Jada mai va creure en el matrimoni convencional perquè té familiars amb relacions poc convencionals", diu l'actor a la revista, en què assenyala que "bàsicament és que ella es va criar d'una manera molt diferent que ell".

Per aquest motiu, Smith explica que "hi va haver algunes importants i interminables discussions" en les quals es va fer preguntes com "Què és la perfecció en una relació?" o "¿Quina és la manera perfecta d'interactuar en parella?" Finalment, però, va veure que la monogàmia no era la perfecció que ells havien imaginat. "Durant gran part de la nostra relació, la monogàmia era la nostra decisió, com l'única opció equiparable a la perfecció en una relació", diu abans d'afegir que van acabar canviant d'idea. "Mútuament ens hem donat confiança i llibertat en la idea que tothom ha de trobar el seu propi camí; i que el matrimoni, per a nosaltres, no pot ser una presó. Jo no li aconsello el nostre camí a ningú, però, per a mi, experimentar amb la llibertat que ens hem donat i donar-nos suport incondicional són la definició més gran de l'amor", conclou l'actor que va donar vida al Príncep de Bel-Air.

Smith i la seva dona, també actriu, comparteixen dos fills: Willow i Jaden, tots dos molt seguits a les xarxes socials. Ell, a més, ja en tenia un d'un matrimoni previ. Actualment, Pinkett i Smith porten casats des del 1997 i s'han convertit en un dels matrimonis més longeus de Hollywood.

stats