Societat 02/04/2021

Quasi 25.000 viatgers han arribat a l'aeroport de Palma aquest cap de setmana

Menorca i Eivissa han controlat l'entrada de més de 100 turistes

ARA Balears
1 min
Turistes arribant a l'aeroport de Palma

PalmaL'aeroport de Palma ha rebut 24.962 viatgers aquest cap de setmana entre residents, persones que arribaven a l'Arxipèlag per motius laborals i turistes internacionals. Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears, no s'ha detectat cap cas de coronavirus entre els viatgers que han arribat a Son Sant Joan aquests tres dies.

En el comunicat, han explicat que 24.584 passatgers han passat la doble verificació del control primari, mentre que 342 viatgers han passat a control secundari. La Delegació del govern espanyol ha recordat que el control secundari s'activa quan es produeix alguna incidència en el control primari, que no és necessàriament un incompliment de la normativa per entrar a l'Arxipèlag. Segons han detallat, pot activar-se quan alguna persona té algunes dècimes de febre, encara que dugui el document que acredita PCR negativa, i han remarcat que quan s'activa el control secundari el viatger passa la prova per garantir que no té el contagi actiu.

Aquest cap de setmana han arribat a l'aeroport de Palma un total de 219 vols. Divendres Son Sant Joan ja rebé l'arribada de 53 avions, dissabte n'aterraren 76 i diumenge 90.

Pel que fa a la resta d'aeroports de les Illes, el d'Eivissa controlà un total de 13 viatgers durant el cap de setmana, entre els quals no detectà cap positiu i l'aeroport de Menorca rebé l'arribada d'un vol internacional amb 95 passatgers, 92 dels quals passaren el control primari i 3 el secundari sense cap resultat positiu.

stats