Societat 20/06/2023

Veïns del passeig Marítim denuncien "la situació límit" que estan vivint i la "pèssima imatge de Palma"

En un comunicat, han assenyalat que a les molèsties que estan generant les obres del passeig s'hi ha sumat la proliferació de festes a catamarans i altres embarcacions

ARA Balears
1 min
Un grup de joves al Passeig Marítim

L'associació de veïns del passeig Marítim de Palma ha denunciat aquest dilluns "la situació límit" que estan vivint i la "pèssima imatge de Palma". Segons ha informat l'associació en un comunicat, a les molèsties que estan generant les obres de la remodelació del passeig Marítim s'hi han sumat aquest estiu la proliferació de festes a catamarans i a altres embarcacions de mida similar.

En aquesta línia, també han criticat l'arribada d'autobusos i grups de turistes "en un estat lamentable" a causa de l'alcohol, fent renou, interrompent el trànsit i embrutant la zona de les dàrsenes al port.

A més, han remarcat que a aquesta situació s'hi ajunta la creixent inseguretat de la zona, l'aparició de grups que organitzen botellades, el renou provocat pels bars i les discoteques, així com la venda d'alcohol sense identificar-se en els establiments de la zona. "

"Cap de les administracions implicades està gestionant la situació de manera adequada i els veïns estan sofrint una situació insostenible diàriament", han expressat en el comunicat. D'aquesta manera, han indicat que demanaran una reunió urgent amb el nou equip de govern de l'Ajuntament per exposar les demandes i conèixer el futur del Pla Director que ja va ser presentat.

stats