Societat 14/10/2019

Valtonyc planta cara a un dirigent de Vox a Brussel·les: "No sou patriotes, sou una merda"

El raper s'ha enfrontat a un home que ha anat a la manifestació contra la sentència amb una bandera d'Espanya

Ara Balears
1 min
Valtonyc planta cara a un anticatalanista a Brussel·les

PalmaValtonyc s'enfronta a un dirigent de Vox que intentava boicotejar una manifestació contra la sentència del Procés i li demana per què "no treu la bandera d'Espanya contra els desnonaments o la pobresa" i el qualifica com un "provocador".

Un home ha irromput aquest dilluns a la manifestació en favor dels presos polítics a Brussel·les amb una bandera d'Espanya i ha tingut un enfrontament amb el raper mallorquí Josep Miquel Arenas, 'Valtonyc'. El cantant s'ha dirigit al president de Vox a Girona, Alberto Tarradas Paneque, i li ha demanat que se n'anàs i deixàs de provocar, però davant la negativa de l'anticatalanista s'ha enganxat amb ell i li ha intentat llevar la bandera de les mans en repetides ocasions. "100 anys de presó i vens a provocar amb la bandera, perquè no la treus contra els desnonaments i la pobresa? Només feis servir la bandera per reprimir", ha replicat Valtonyc en reiterades ocasions. "Vosaltres no sou patriotes, sou una merda", ha sentenciat el raper mallorquí.

El dirigent de Vox ha provocat amb la bandera i Valtonyc l'ha agafada. "És que me'n fot. Me la qued i hi cal foc", ha exclamat Valtonyc. Després s'ha calmat la situació amb l'ajuda d'altres persones.

La intenció del president del partit d'extrema dreta era boicotejar tant la manifestació com la declaració institucional que ha fet l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

stats