Societat 08/06/2021

Un vaixell de càrrega queda encallat a la platja de Migjorn, a Formentera, amb nou ocupants a bord

Segons ha informat Salvament Marítim, el buc no transporta mercaderies perilloses

ARA Balears
1 min
Un vaixell de Salvament Marítim.

PalmaUn vaixell mercant ha quedat encallat a la platja de Migjorn, a Formentera, amb nou ocupants a bord. El buc no transporta mercaderies perilloses, segons ha informat Salvament Marítim a Europa Press. Un particular ha avisat de la incidència a primera hora d'aquest dimarts. De moment, una embarcació de Salvament Marítim roman a la zona i un altre dels seus vaixells, el 'Marta Mata', té previst acudir-hi en les pròximes hores.

Així mateix, inspectors de Capitania Marítima es dirigeixen al lloc dels fets a bord d'un vaixell de la Guàrdia Civil, mentre que per terra hi han acudit efectius de la Policia Local, la Guàrdia Civil i Protecció Civil.

Segons ha explicat Salvament Marítim, en contactar amb els ocupants del vaixell mercant, han assegurat que tan sols estaven fondejats, encara que s'ha pogut comprovar que l'embarcació havia quedat encallada. Així mateix, Salvament Marítim ha informat que caldrà investigar les causes de la incidència i avaluar la situació per veure com es podrà desencallar el buc.

stats