Societat 12/03/2021

Un touroperador alemany ofereix PCR gratuïtes per viatjar a Mallorca per Setmana Santa

Les vacances es poden reservar fins al 22 de març

ARA Balears
1 min
Aeroport de Son Sant Joan.

PalmaEl touroperador alemany Der Touristik ofereix PCR gratuïtes pels vols d'anada i tornada als clients que contractin paquets turístics tancats a Mallorca per Setmana Santa. Les reserves es poden fer fins al 22 de març, informa Efe. Podran optar a aquesta oferta els que contractin les seves vacances entre el 27 de març i el 30 d'abril.

"Estam contents de tornar a satisfer el desig de molts de turistes d'un descans a Mallorca. Tradicionalment l'illa és una de les destinacions més desitjades per Setmana Santa", ha dit el gerent de Der Toruistik, Mark Tantz. Aquesta iniciativa ofereix als clients "unes vacances amb màxima seguretat "i sense grans complicacions pels actuals requisits sanitaris", afegeix.

Ha considerat també que les condicions actuals són positives: la incidència ha caigut a l'Arxipèlag en els darrers dies i s'han aixecat algunes restriccions, entre les quals les que afecten la restauració. "Les Balears han optimitzat encara més els seus plans de sanitat i prevenció i els hotels han pres mesures comprensives per la seguretat dels clients", ha dit.

En una nota, Der Touristik explica que abans de viatjar els alemanys es podran fer la PCR a casa. Per a la tornada, en cas que sigui obligatòria una prova negativa en arribar al país, els turistes es podran fer el test a Mallorca en un equip mòbil que té el touroperador a Mallorca.

stats