Xarxes
Societat 14/09/2023

Els tuits de Gerard Piqué que no passen el filtre lila

El president de la Queens i la Kings League s'excedeix a la xarxa social X

1 min
Gerard Piqué a la final de la Kings League d'aquest cap de setmana

BarcelonaGerard Piqué, exfutbolista, fundador del grup inversor Cosmos Holding, president del club de futbol Andorra i actual impulsor de la Queens i la Kings League, entre moltes altres coses, està desfermat. Piqué sovint ha estat el centre d'atenció per polèmiques futbolístiques i per contestar en to provocatiu. També van generar enrenou algunes entrevistes posteriors a la ruptura amb Shakira, en les quals va tenir respostes, si més no, desafortunades. Aquesta vegada la polèmica s'ha encès a X (abans Twitter).

"Vaig molt calent", escrivia l'exblaugrana a la seva xarxa preferida aquest dimecres. Al tuit hi adjuntava un vídeo promocional de la final de la Queens i la Kings League. Les respostes d'usuaris i d'empreses no s'han fet esperar: "Tu tío en la crisis de los cuarenta pasando por el barrio de las cariñosas" és un dels comentaris al missatge de Piqué. També hi han respost comptes empresarials, com el de Movistar eSports.

Però aquest no va ser l'únic missatge que l'exfutbolista va publicar ahir dimecres. Quatre hores abans de repiular l'anunci publicitari de la seva empresa, escrivia el següent: "Mentalment, estic fet un toro, ningú podrà amb mi". Casualment, el tuit arribava l'endemà que se celebressin els MTV Video Music Awards i que Shakira fos la principal guanyadora de la gala després d'una increïble actuació de 10 minuts per celebrar els 30 anys de carrera musical d'èxits.

"Excusatio non petita, accusatio manifesta", aquesta ha estat un dels més de 3.000 comentaris en poc més de 24 hores de la publicació. L'expressió en llatí fa referència a tot el que es disculpa per una cosa per la qual ningú li ha preguntat, cosa que fa que la disculpa l'acabi assenyalant com a autor d'allò de què es defensa.

stats