Societat 27/08/2020

Tres carrers de Mallorca, entre els deu més cars per comprar una casa a l'Estat

Al carrer Tàpies (Andratx) costa una mitjana de 5,8 milions d'euros, al carrer Cosconar (Palma) fins a 5,5 milions i a l'avinguda Portal Vells (Calvià) 4,8 milions

Ara Balears
1 min
És el preu  més car de les costes de tot el territori espanyol

PalmaEl carrer Tàpies d'Andratx i el carrer Cosconar del barri de Son Vida, a Palma, es troben entre els 10 carrers més cars on comprar una casa a l'Estat, segons ha informat l'agència Efe amb un estudi fet per la immobiliària Idealista. La mitjana del preu de l'habitatge és de 5,8 milions d'euros al carrer Tàpies i 5,5 milions al barri palmesà. L'avinguda Portal Vells de Calvià es troba al final de la llista, per 4,8 milions d'euros.

El carrer més car d'Espanya per aconseguir una casa és el Mozart, a Marbella, amb una mitjana de 8,4 milions d'euros. Altres llocs que el segueixen són la urbanització Coto Zagaleta, a Màlaga (6,7 milions), i el passeig de la Marquesa Viuda de Aldama, a Madrid (6,3 milions). El carrer que tanca la classificació, precedit per l'avinguda calvianera, és el carrer Rossini (4,6 milions), també situat a Marbella.

En canvi, la comunitat més econòmica on es pot comprar una casa és a Extremadura, on la casa més cara pot costar uns 383.100 euros de mitjana. Les comunitats que la segueixen són la Rioja (515.416 d'euros) i Castella i Lleó (571.750 d'euros).

stats