Protestes
Societat 26/10/2022

Els treballadors de la Fundació Bit faran vaga el 8 de novembre

Es manifestaran davant del Parlament per reclamar que s'equiparin els seus sous als d'altres empreses públiques

ARA Balears
1 min
Les empreses en edificis de la Fundació Bit no pagaran lloguer durant l’estat d’alarma

PalmaEls treballadors de la Fundació Bit han aprovat, amb un suport del 96%, la vaga del pròxim 8 de novembre, així com la manifestació a les portes del Parlament, segons ha informat CCOO. Els empleats reclamen equiparar els seus sous als d'altres empreses públiques i als de companys de la mateixa Fundació que fan tasques similars o idèntiques.

CCOO ha advertit que, si no s'atenen les reivindicacions dels treballadors, es convocaran més manifestacions i aturades. La vaga afectarà tots els serveis prestats, com la cita prèvia, EL suport informàtic a centres educatius, L'IB-Salut, LES conselleries i altres ens públics.

El sindicat ha exposat que amb l'adequació retributiva s'aconseguirien sous "dignes", després d'anys de lluita en diferents àmbits per aconseguir l'homogeneïtzació salarial. Segons CCOO, "la situació ha arribat a un punt insostenible per a la plantilla, ja que els treballadors han augmentat el nombre de tasques i de personal al qual donen suport, però sense increments de sou".

stats