Societat 19/03/2018

Tots per Pollença presentarà al·legacions a la zonificació del Consell

El grup municipal considera que el municipi no sofreix una saturació turística i que el lloguer turístic s'hauria de permetre tant en habitatges plurifamiliars com unifamiliars

Ara Balears
1 min
Tots per Pollença presentarà al·legacions a la zonificació proposada pel Consell

PalmaEl grup municipal Tots per Pollença ha anunciat que presentarà al·legacions al projecte de zonificació del Consell de Mallorca perquè considera que el municipi no pateix saturació turística. Per això considera que s'haurien de poder assignar noves places de lloguer turístic tant en habitatges plurifamiliars com en unifamiliars.

El principal grup de l'oposició considera que la declaració de zona saturada no s'ajusta a la percepció que té la gent del poble i que el nucli de Pollença disposa de molt poques places turístiques hoteleres.

Així mateix, opinen que la restricció del lloguer turístic no comportarà obligatòriament l'equilibri del mercat de lloguer a llarg termini, ja que pensen que aquest només es pot regular amb lleis pròpies d'aquest mercat, com per exemple beneficis fiscals, protecció del llogater, etc.

A més, Tots per Pollença demana que s'ampliï l'opció del lloguer turístic a més de 60 dies per evitar l'estacionalització durant els mesos d'estiu i assegura que aquest tipus d'oferta beneficia també moltes famílies de Pollença que poden obtenir uns ingressos extres.

stats