Societat 20/02/2018

Tres anys i dos mesos de presó per a l'acusat d'agredir el testimoni 29 del cas Cursach

El romanès Florian Puscasiu, a més, haurà d'indemnitzar la víctima amb 8.000 euros de responsabilitat civil i haurà de pagar una multa de 20 euros diaris durant dotze mesos

Sabrina Vidal
1 min
L'acusat d'agredir un testimoni protegit del cas Cursach diu que no coneix la víctima

PalmaEl Jutjat Penal número 6 ha condemnat el romanès Florian Puscasiu a 3 anys i dos mesos de presó per obstrucció a la justícia i delicte de lesions. A més, haurà de pagar una multa de 20 euros diaris durant 12 mesos i indemnitzar la víctima amb vuit mil euros en concepte de responsabilitat civil.

S'acaba de conèixer la sentència del primer cas que es va jutjar relacionat amb l'empresari Cursach i la Policia Local de Palma. La jutgessa dona credibilitat a la versió de la víctima i dels policies que seguiren la denúncia i condemna l'acusat per un delicte de lesions, a més del d'obstrucció a la justícia.

La víctima, el testimoni protegit 29 del cas Cursach, acusava Florian Puscasiu, un romanès proper a l'empresari, d'amenaces i d'agressions, que varen tenir lloc a l'aparcament de la seva residència el mes de juny de l'any passat. A l'hora de donar la seva versió, l'acusat negà els fets i presentà una coartada en què assegurava que era a casa seva amb els seus companys de pis.

stats