Conflicte electoral

Terelu Campos denuncia a les xarxes que no va poder votar

La filla de María Teresa Campos assegura que la seva mare tampoc va poder exercir el seu dret a vot

2 min
Terelu Campos en una imatge compartida per ella mateixa a Instagram

BarcelonaTerelu Campos està indignada, però no se sap amb qui. Tal com ha explicat a les xarxes socials, la filla gran de María Teresa Campos s'ha quedat amb les ganes de votar, cosa que havia previst fer a Madrid, on viu i on tenia les dues paperetes preparades. Sota una foto de la televisió de casa seva, ha escrit que malauradament "per primera vegada" no ha pogut dipositar les seves paperetes a les urnes madrilenyes, on votaven els seus líders municipals però també els seus líders autonòmics.

Campos diu que se "sent molt frustrada" perquè per culpa d'aquesta persona que no menciona no ha pogut votar ella ni tampoc la seva mare, de 81 anys, a qui no havia gestionat el vot per correu i que no està per sortir a votar i deixar-se veure en públic pel seu delicat estat de salut. La presentadora de televisió diu que no havia faltat mai a la seva cita amb les urnes i que no poder votar per culpa de tercers la fa sentir "indignada". "Vaig arribar a Madrid fa 41 anys amb només 16 anyets. He mamat el compromís i la responsabilitat que cada ciutadà tenim en unes eleccions. Porto votant des de la meva majoria d'edat. No puc evitar, vivint a Madrid, posar la cadena de televisió que em va fer confiança l'any 1997 [Telemadrid] i amb la qual tants èxits vam tenir", explica Terelu, de 57 anys, sobre la cadena on va seguir la nit electoral.

"Malauradament i per primera vegada des dels meus 18 anys, vaig anar al meu col·legi electoral però algú em va treure el meu empadronament sense saber jo que això es podia fer", explica a les xarxes, on afegeix que això l'enfada especialment. "Aquesta persona té el meu telèfon per poder comunicar-m'ho, però no ho va fer, així que per primera vegada se m'ha impedit el dret a votar! Estic indignada!!! Aquí hi ha les meves paperetes sense poder ficar-les a les urnes corresponents!", afirma la col·laboradora de Sálvame, que mostra a través de les fotos que ha penjat a Instagram les dues paperetes que no va poder introduir a les urnes. "Avui em sento culpable de no haver gestionat que la meva mare hagi votat per correu, però tampoc em flagel·lo per això ateses les seves circumstàncies personals", conclou la figura televisiva.

stats