Societat 26/03/2020

El telèfon de l'esperança activa una línia per ajudar a lluitar contra l'aïllament i la soledat durant el confinament

També es mantenen actives durant les 24 hores del dia les 29 línies provincials

Ara Balears
1 min
Una voluntària del Telèfon de l'Esperança atén una telefonada

PalmaEl telèfon de l'esperança ha posat el seu gra d'arena en la lluita contra el coronavirus. La fundació ha activat una nova línia telefònica d'assessorament i intervenció professional (dut a terme per psicòlegs sanitaris, psiquiatres i metges) per abordar les situacions de sofriment psíquic relacionades amb la situació de confinament, després de la declaració de l'estat d'alarma.

A més, segons ha informat la fundació, a través d'un comunicat, durant el temps en què es mantingui decretat l'estat d'alarma reforçaran també la presència a les xarxes socials mitjançant una campanya específicament dirigida a traslladar idees i conceptes relacionats amb l'escolta, "tan necessària en aquests moments de confinament en els quals la majoria hem de compartir durant moltes hores un espai físic limitat. Escoltar, escoltar-me, escoltar-nos és l'eina per compartir vida, no hi ha cap altre camí, és el pressupost per a qualsevol acció humana", ha explicat la fundació.

A més, es mantindran actives les 29 línies de telèfons provincials, les 24 hores del dia, a través de les quals es poden compartir les dificultats emocionals. Segons ha apuntat la fundació, en aquests moments, es presten al voltant de 1.700 hores d'escolta a la setmana.

stats