Societat 17/04/2022

Tancats tres carrers del centre de Palma per obres d'asfaltatge a partir de dimarts

Es tracta del de Ramon Llull, del Temple i d'Antoni Planas i Franch

ARA Balears
1 min
Es reprenen les obres d'asfaltat a Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma començarà dimarts, dia 19 d'abril, les tasques d'asfaltatge en tres carrers del centre de Palma: Ramon Llull, Temple i Antoni Planas i Franch. Mentre durin les intervencions, aquestes tres vies estaran tancades al trànsit, informa l'Ajuntament en una nota.

Les obres s'executaran en dues fases. La primera comença dimarts a primera hora del matí al carrer Ramon Llull. Suposa tallar el trànsit en aquest carrer i habilitar un itinerari alternatiu d'accés per a vehicles a la plaça de Sant Francesc i la plaça de Santa Eulàlia.

Mapa de l'itinerari alternatiu

La segona fase arrancarà a l'horabaixa al carrer del Temple i al carrer Antoni Planas i Franch. L'Ajuntament preveu que les obres s'allarguin fins dijous de la mateixa setmana. L'accés als dos carrers estarà tancat i s'habilitarà un itinerari alternatiu per la plaça de la Porta del Camp i el carrer de Santa Fe. Mentre aquests carrers estiguin tancats, es permetrà travessar des del carrer Sol cap al carrer Socors.

Aquestes tasques formen part de les obres de l'eix per a vianants que ha permès guanyar 1.000 metres quadrats de voravies i fer accessible aquest itinerari per accedir a peu al centre de Palma. La iniciativa disposa d'un pressupost de 350.000 euros.

stats