Fires
Societat 26/03/2023

Son Ferriol celebra la Fira Agrícola i Ramadera amb més participació que en anys anteriors

El batle de Palma, José Hila, ha manifestat que "és una jornada molt esperada perquè el poble la viu amb molta intensitat"

ARA Balears
1 min
El batle de Palma, José Hila, durant la visita a la Fira.

PalmaSon Ferriol celebra aquest diumenge la seva XXIX Fira Agrícola i Ramadera amb una major participació que en els anys anteriors, marcats per la pandèmia. El batle de Palma, José Hila, ha assistit a la inauguració i ha assegurat que "és un dia gran per a Son Ferriol, una jornada molt esperada que, a més, està tenint molta participació, perquè el poble el viu amb molta intensitat".

Hila ha donat l'enhorabona a l'organització per "la feinada feta perquè el poble i la resta de la ciutadania de Palma puguin gaudir de la fira". Per altra banda, el president de l'Associació d'Indústria i Comerç de Son Ferriol, Miquel Toni Vidal, ha assenyalat que "avui és un dia molt important per a nosaltres, amb una fira plena de novetats".

Vidal ha subratllat que els assistents "hi podran trobar una mica de tot, des d'una gran exposició d'eines del camp fins a les eines de miniatura que podran veure's al Casal de Son Ferriol o una exposició de pintors locals". També, ha afegit, els qui aquest diumenge visitin la fira podran gaudir de "molt de producte local i molta maquinària agrícola".

stats