Salut

Shannen Doherty anuncia que el càncer se li ha estès als ossos: "No em vull morir"

L'actriu, coneguda per 'Sensación de vivir', ha concedit una entrevista a la revista 'People'

2 min
L’actriu Shannen Doherty explica que torna a tenir càncer

BarcelonaL'actriu Shannen Doherty, coneguda pels seus papers a Sensación de vivir i Embrujadas, ha explicat a la revista People que el càncer de mama que pateix se li ha estès als ossos. La intèrpret, icona de la televisió dels anys 90, assegura que, malgrat l'empitjorament del seu estat, té esperança i està determinada a superar la malaltia. "No em vull morir", afirma de forma contundent a la revista. L'any 2015 Doherty va anunciar a través d'aquesta mateixa revista que li havia estat detectat un càncer de mama que el 2017 va entrar en remissió. Tres anys més tard, l'actriu compartia amb els seus seguidors que els metges li havien detectat un altre tumor a la mama. El juny d'aquest any va explicar que el càncer havia fet metàstasi al cervell.

"No vull deixar de viure. No vull deixar d'estimar. No vull deixar de crear. No vull deixar de pensar que les coses canviaran cap a millor", reflexiona. D'ençà que li van diagnosticar la malaltia per primer cop, Doherty, de 52 anys, ha volgut compartir amb els seus seguidors tot el procés, ja que creu que és una bona manera de conscienciar la societat. De fet, el 6 de desembre estrenarà un pòdcast, Let's be clear with Shannen Doherty, en què parlarà de la seva salut però també dels moments més destacats de la seva carrera i algunes de les seves relacions sentimentals.

Actualment, Doherty està a l'espera de poder formar part de diferents assajos clínics centrats en el desenvolupament de nous tractaments. El seu altre gran objectiu és demostrar que tot i la malaltia pot seguir treballant. "La gent assumeix que [tenir càncer] vol dir que no pots caminar, que no pots menjar, que no pots treballar. Et retiren a una edat molt primerenca: «Ja has acabat, estàs jubilat», però no ho estem", diu. "Som persones vibrants i tenim una visió diferent de la vida. Som persones que volem treballar i abraçar la vida i seguir avançant", afegeix.

L'actriu confessa que la malaltia ha fet que apreciï més la vida. "Sé que sona cursi i una mica absurd, però ets més conscient de tot i et sents molt beneït. Som les persones que més volem treballar, perquè estem molt agraïdes per cada segon, cada hora, cada dia que som aquí", conclou.

stats