Societat 25/11/2021

Set detinguts en un operatiu contra el tràfic de drogues i el maltractament animal a Palma

La Policia Nacional ha confiscat galls, cans i altres animals

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional de servei.

PalmaAgents de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Local han desplegat un operatiu contra el tràfic de drogues i el maltractament animal en una fica situada al barri de Son Malferit de Palma. En total, han detingut set persones, quatre de les quals són presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i sis com a presumptes autors d’un delicte de maltractament animal. 

Amb motiu de l'operació, els agents han fet cinc escorcolls domiciliaris, s’han desmantellat dues plantacions de marihuana i s’han requisat substàncies que, a priori, serien marihuana i haixix. També han confiscat galls, cans i altres animals, que han estat traslladats a un centre. 

La investigació l’han engegada el Grup II d’Estupefaents de la Policia Nacional i el Seprona de la Guàrdia Civil. A més, hi han col·laborat unitats de seguretat ciutadana dels dos cossos, com ara la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), els Guies Canins, el Grup Operatiu de Resposta (GOR) i la Unitat de Seguretat Ciutadana de Comandància (USESIC).

stats