Societat 25/04/2023

La segona Fira de la Formació i l'Ocupació de Manacor oferirà 180 llocs de feina

La trobada tindrà lloc els dies 3 i 4 de maig i reunirà nou instituts, 20 empreses i 28 entitats

ARA Balears
1 min
Presentació dels actes de la segona Fira de la Formació i l'Ocupació

PalmaLa segona Fira de la Formació i l'Ocupació de Manacor tindrà lloc els dies 2 i 4 de maig, des de les 9 fins a les 14 h al Parc Municipal de Manacor. Segons ha informat l'Ajuntament del municipi, que aquest dimarts ha presentat les activitats de les jornades, la trobada reunirà nou instituts, 20 empreses manacorines i 28 entitats que es dediquen al foment de la formació, i oferirà 180 llocs de feina.

En aquest sentit, enguany la fira comptarà per primera vegada amb la participació de l'IES Manacor-Politècnic de Llevant, l'IES Mossèn Alcover, l'IES Porto Cristo, l'IES Llorenç Garcies i Font d'Artà, l'IES Capdepera, l'IES Puig de sa Font de Son Servera, l'IES Es Lledoner, el CC Sant Alfons de Felanitx, l'IES Felanitx i l'IES Llucmajor.

Pel que fa a les entitats participants, s'hi troben l'Acadèmia Casanova, Fundació Deixalles, Global Centre d'Estudis, l'Escola Balear de Turisme, el Centre Universitari de Manacor, que inclou l'Aula Mentor de la UOC i la UIB, i l'Escola Oficial d'Idiomes, entre d'altres.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assenyalat que "si feim feina conjuntament per quina és l'oferta formativa que poden triar els joves, decidim quin model econòmic i quin teixit productiu volem per a la nostra terra", i ha afegit que "l'oferta formativa és molt gran, però haurem de recollir totes les necessitats d'espais i possiblement estem parlant d'haver de tenir un nou centre educatiu a la zona a mitjà termini".

Quant a les activitats que completaran les jornades, algunes d'elles són un Kahoot de gestió administrativa, demostracions de punts de llibre i d'enquadernació, jocs digitals de memòria o tallers de primers auxilis.

stats