Societat 16/03/2023

Sant Llorenç posa el nom de Rafel Nadal a un carrer per la seva tasca durant la torrentada

També canviarà el nom d'una plaça en homenatge als voluntaris

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaL'Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat aquest dijous fer els canvis de noms al carrer de Gènova i a la plaça de Jaume Santandreu, pels noms de Rafel Nadal i plaça de la Solidaritat, respectivament. La decisió ha estat aprovada per unanimitat al ple del Consistori.

En una nota de premsa, l'Ajuntament ha destacat que després que el 13 d'octubre de 2021 Rafel Nadal fos nomenat fill adoptiu del municipi, ara es canvia el nom del carrer en qüestió pel del tennista en agraïment a la seva vinculació amb Sant Llorenç i a les tasques que va dur a terme durant la torrentada.

Pel que fa a la plaça de Jaume Santandreu, un dels llocs més afectats per la torrentada, l'Ajuntament hi va dur a terme un projecte de remodelació, hi feu una reforma integral i adquirí una de les cases afectades per sumar el terreny a l'espai públic, on s'ha instal·lat una escultura d'Amparo Sard. Per aquest motiu, i per fer un homenatge a tots els voluntaris que varen aportar la seva ajuda, ja fos mitjançant tasques de neteja i reparació, a través d'aportacions econòmiques o materials, la plaça rep el nom de plaça de la Solidaritat.

Finalment, ha expressat que amb aquests dos canvis vol continuar agraint, anys després, l'ajuda rebuda davant la tragèdia que es va viure el 2018.

stats