Societat 04/02/2022

Salvem Sant Joan insisteix a entrar a la Junta Municipal de les festes de Ciutadella

Lamenten la falta d'unanimitat política per la seva entrada a l'òrgan

Iván Martín
1 min
La junta de Salvem Sant Joan el dia de la seva presentació.

CIUTADELLAEl col·lectiu Salvem Sant Joan ha sol·licitat una reunió amb la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, amb l'objectiu d'entrar a formar part de la Junta Municipal de Sant Joan.

Aquest grup, que va néixer per reivindicar les arrels i la tradició de les festes de Ciutadella, així com per lluitar per respecte als protocols d'aquesta, ha demanat "que s'escolti la veu de la gent del camp, dels santjoaners i dels cavallers que representam".

Salvem Sant Joan ha agraït el suport dels grups municipals que s'han posicionat a favor de la inclusió a la Junta Municipal, però han expressat la seva preocupació per la falta d'unanimitat. Per aquest motiu, han recordat que són una associació cultural que només defensa els aspectes relacionats amb el Sant Joan, sense introduir qüestions polítiques.

En un comunicat expliquen: "Volem defensar el Sant Joan que hem heretat dels nostres pares i avis, independentment d'ideologies i de debats estèrils". I afegeixen: "Demanam un tracte d'igualtat a l'Ajuntament com es fa amb altres associacions i ens deixin demostrar el treball que pretenem dur a terme per a la preservació de les festes".

El col·lectiu té més d'un centenar de socis, alguns d'ells cavallers de les festes de Sant Joan.

stats