Salut
Societat 20/12/2022

Salut convoca els processos selectius del Pla d'Estabilitat per a 4.115 places

Tots aquests llocs han de ser ocupats pels titulars en un termini màxim de dos anys

ARA Balears
1 min
Salut convoca els processos selectius del Pla d'Estabilitat per a 4.115 places

PalmaEl Butlletí Oficial de les Balears ha publicat aquest dimarts la convocatòria dels processos selectius del Pla d'Estabilitat del Servei de Salut, un total de 4.115 places, 2.496 de les quals per concurs oposició i 1.619 per concurs extraordinari, de 147 categories professionals. Segons ha detallat la Conselleria de Salut i Consum, totes aquestes places han de ser ocupades pels titulars en un termini màxim de dos anys.

Aquesta convocatòria d'oferta d'ocupació pública addicional té com a objectiu donar estabilitat laboral als treballadors de l'àmbit sanitari, dins de l'escenari aprovat per la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que pretén fixar en un màxim d'un 8% l'índex de temporalitat estructural en el conjunt de les administracions públiques.

El Servei de Salut ha remarcat la seva aposta per reforçar i promoure la convocatòria de processos selectius derivats de les diferents ofertes d'ocupació pública des de l'any 2015. Segons ha detallat, 3.894 persones obtindran una plaça fixa en el sistema sanitari públic de les Balears quan finalitzin tots els processos selectius que actualment estan en marxa.

stats